Obs!  Bahnhof är nät- och fiber leverantör i huset fr. o. m. 2018. Läs mer här 

 

Bredband
Tidigare leverantör av bredband var ComHem  Uppsägning av avtalet med ComHem gjordes den  3/3 2018 och  avtalstiden löpte ut 2020-12-31. Även om du tidigare har haft ett privat internet/tv-avtal med ComHem, kommer den inte att fungera i fastigheten efter den 31/12 2020.


Internet-avtal tecknas med Bahnhof enskilt av varje hushåll. Kontakta därför Bahnhof när du ska ansluta dig till internet.

Trådlöst internet med  ett modem för inbyggt Wifi

Router från Bahnhof: I den kollektiva anslutningen ingår det en router, Tilgin HG2511 som både gör ditt bredband trådlöst och som dessutom - om du vill - kan användas för IP-telefoni. Routern har 4 LAN-portar, 2 telefonportar och sänder på både 2,4 och 5 GHz vilket möjliggör högre trådlös hastighet.                                                        

                                                                                                                                                                                                         

Välj Bredband 

Tv från Sappa: Som kollektivt ansluten får du tillgång till ett bas tv-paket från Sappa. En tv-box ingår som du enkelt ansluter med en kabel mellan routern och din tv. Tv-boxen är förkonfigurerad så allt du behöver göra sen är att strömsätta boxen och luta dig tillbaka i tv-soffan. Önskar du komplettera ditt tv-utbud har du möjlighet att välja till tv-paket från CMore och Viasats stora utbud.